The Birth of Art from Yemen: Iced Mochaccino

Iced Mochaccino Recipe
Η μόκα, γνωστή και ως mocaccino, είναι μια παραλλαγή του caffe latte με γεύση σοκολάτας. Το όνομα προέρχεται από την πόλη Μόκα της Υεμένης, η οποία ήταν ένα από τα κέντρα του πρώιμου εμπορίου καφέ.
Αναρωτηθήκατε ποτέ ποια είναι η διαφορά γεύσης μεταξύ μοκατσίνο και καπουτσίνο; Το μοκάκινο είναι ένας γλυκός και βελούδινος συνδυασμός μόκας και καπουτσίνο: η γλυκιά σοκολάτα της μόκας και η έντονη γεύση του εσπρέσο και η αίσθηση απαλού αφρού του καπουτσίνο.

Συστατικά:
1. 50ml εσπρέσο
2. 150ml γάλα
3. 20γρ άλειμμα σοκολάτας
4. 10ml σιρόπι
5. 1/3 φλιτζάνι παγάκια
6. Μια κατάλληλη ποσότητα μπισκότου Oreo θρυμματίζεται
7. σαντιγί

Εξοπλισμοί:
2. Κάψουλες καφέ
3. Το όμορφο ποτήρι σου
4. Μεζούρα

Συνταγή για παγωμένο καφέ Mochaccino Outin nano

Οδηγίες:
Βήμα 1: Απλώστε τη σάλτσα σοκολάτας στο χείλος του ποτηριού και γεμίστε με 1/3 φλιτζάνι πάγο.
Βήμα 2: Προσθέστε γάλα και σιρόπι στη μεζούρα και ανακατέψτε καλά.
Βήμα 3: Ρίξτε το μείγμα γάλακτος από το προηγούμενο βήμα στο όμορφο ποτήρι σας.

Συνταγή Παγωμένο Mochaccino Βήμα Βήμα

Βήμα 4: Γεμίστε τη δεξαμενή νερού του Φορητή ηλεκτρική μηχανή εσπρέσο Outin Nano με γλυκό νερό. Συνιστούμε να προσθέσετε 50 ml νερό για να φτιάξετε παγωμένο μοκατσίνο.
Βήμα 5: Εισαγάγετε την κάψουλα εσπρέσο στην καθορισμένη υποδοχή της φορητής μηχανής εσπρέσο Outin Nano. Βεβαιωθείτε ότι έχει τοποθετηθεί σωστά και με ασφάλεια.
Βήμα 6: Τοποθετήστε το φλιτζάνι εσπρέσο κάτω από τη φορητή ηλεκτρική μηχανή εσπρέσο και πατήστε το κουμπί για 3 δευτερόλεπτα. Όταν ακούτε ένα μπιπ, το νερό αρχίζει να ζεσταίνεται. Χρειάζονται περίπου 3 λεπτά για να ζεσταθούν 50 ml νερού. Μόλις θερμανθεί, το Φορητή μηχανή εσπρέσο Outin Nano θα εξαγάγει αυτόματα τον εσπρέσο.

Παγωμένο Mochaccino Outin νανο Συνταγή Βήμα Βήμα

Βήμα 7: Προσθέστε εσπρέσο στο όμορφο ποτήρι σας.
Βήμα 8: Προσθέστε σαντιγί και το μπισκότο Oreo θρυμματίζεται από πάνω.

Παγωμένο Mochaccino Βήμα Βήμα Συνταγή

Μερικοί συμβουλές για την παρασκευή Iced Mochaccino:
1. Γενικά το καλύτερο γάλα για να το κάνετε αυτό είναι η πλήρης κρέμα. Όσο πιο λιπαρά είναι το γάλα σας, τόσο πιο πλούσιο και πιο κρεμώδες θα είναι το ποτό σας. Αλλά μια νόστιμη μόκα μπορεί ακόμα να δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας εναλλακτικές λύσεις με χαμηλά λιπαρά ή χωρίς γαλακτοκομικά. Μη διστάσετε να πειραματιστείτε με διαφορετικές επιλογές γάλακτος, όπως γάλα αμυγδάλου, γάλα σόγιας ή γάλα βρώμης, ώστε να ταιριάζουν στις διατροφικές σας προτιμήσεις. Απολαύστε το δροσιστικό παγωμένο μοσακίνο σας με εσπρέσο!
2. Η σοκολάτα συνδυάζεται πολύ πιο εύκολα όταν ο καφές είναι ζεστός. Εάν δεν θέλετε τα παγάκια σας να λιώσουν και να ποτίσουν τη μόκα σας, παγώστε λίγο καφέ σε μια παγοθήκη νωρίτερα και χρησιμοποιήστε τον αντί αυτού!
3. Μπορεί να γίνει και με σκόνη σοκολάτας αντί για σάλτσα σοκολάτας. Ωστόσο, βρήκα ότι η σάλτσα έχει καλύτερη γεύση αν θέλετε πραγματικά μια πιο δυνατή γεύση σοκολάτας. (Αν χρησιμοποιήσετε σκόνη, πάλι, ανακατέψτε τη με τον ζεστό καφέ και μετά ρίξτε τη στο φλιτζάνι.)
4. Η κρέμα είναι προαιρετική, αλλά λίγο πιτσίλισμα προσθέτει έναν πραγματικά νόστιμο πλούτο στον καφέ.
5. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να χρησιμοποιήσετε μια δυνατή, υψηλής ποιότητας κάψουλα καφέ για τη μόκα σας για να της δώσετε την καλύτερη γεύση.
6. Μην ξεχάσετε να προσαρμόσετε τη γεύση! Ξέρετε καλύτερα τους γευστικούς σας κάλυκες, γι' αυτό πάντα προσαρμόζετε αυτήν τη συνταγή ανάλογα. Και αν θέλετε να προσθέσετε ακόμα περισσότερη νοστιμιά σε αυτό το ρόφημα, όπως σαντιγί ή έξτρα σάλτσα σοκολάτας, απλά κάντε το! Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε αυτή τη συνταγή προσθέτοντας άλλες γεύσεις, όπως εκχύλισμα βανίλιας ή σιρόπι καραμέλας για να δώσετε στο μοκατσίνο πάγου σας μια μοναδική πινελιά.

Τώρα ήρθε η ώρα να απολαύσετε το σπιτικό παγωμένο μοσατσίνο σας Φορητή ηλεκτρική μηχανή εσπρέσο Outin Nano !

Ανάγνωση επόμενου

Ice Latte Coffee Recipe Outin nano

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτή η τοποθεσία προστατεύεται από το reCAPTCHA και ισχύουν η Πολιτική απορρήτου και οι Όροι Παροχής Υπηρεσιών της Google.